Een onvoorziene weergave van waterflesje bedrukken

In de Budget-lijn vind u dan ook goedkope flesjes water met een papieren etiket. Die flesjes bestaan voortreffelijke wegens eenmalig toepassen en bestaan budgettair bijzonder hulpvaardig, ook worden de etiketten gedrukt in Full Colour zodat het niet uitmaakt hoeveel kleurcombinaties er aangewend geraken in de ontwerp.

Een etiketten geraken afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende ons ultra glansdruk, voortreffelijk wegens dit produceren met ons briljante 1e indruk. De etiketten zijn 100% krasvast!

Met genoegen verstrekken wij u behulpzame feiten over de druktechnieken welke wij benutten en vanwege die relatiegeschenken deze methodes worden ingezet. Wilt u dan ook advies? Neem dan contact betreffende het op.

Sportdagen aangaande scholen Iedere de kleuterschool bezit nagenoeg jaarlijks een sportdag. Het kan zijn dikwijls een dorstige aangelegenheid en daarom geraken gedurende een dergelijk evenement veelal waterflesjes uitgedeeld. Als premium in een goodiebag Dit onderscheid over een goodiebag, maak jouw betreffende ons origineel geschenk.

Food gerelateerde artikelen zoals, brood en chocolade, beschikken over veelal ons korte houdbaarheidsdatum. Bij het posten over een bestelling fungeert u dan ook hiermee rekening te houden.

CIRCULAIRE ECONOMY Dopper is een social enterprise. Impact hebben op een betere wereld hebben is dit streven. Dus bekijken wij een impact over het middel en de bedrijf vanuit het cradle to cradle concept.

Het is ook mogelijk teneinde regelrecht online aanraking te beschikken over betreffende één met de collegas, het kan via de chat op de website. Deze vindt u rechts onderaan.

Benieuwd naar een opties en op welke manier de ontwerpstudio je reclameboodschap zo effectief mogelijk kan inzetten? Verzend je merknaam mee betreffende jouw aanvraag en een ontwerpstudio ondersteunt je reclame vervaardigen!

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit wegens jouw! Het merknaam mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel over. En het kost niets! Vanwege de extra bezigheden gaat een leverdatum met een bestelling ons dag later bestaan.

De Dopper click here waterfles kan zijn ideaal wegens onderweg, op kantoor, tijdens sport en op vakantietrip. Tap je persoonlijk drinkwater in deze trendy waterfles.

Bij digitaaldruk geraken de kleuren van dit digitale bestand omgezet naar CMYK kleurwaarden. Het voordeel met digitaaldruk is dat wij relatief vlug in full colour kunnen drukken vanaf lage aantallen.

Via geneesmiddel van digitaaldruk kan zijn het geoorloofd om ons full colour logo regelrecht op het middel te printen. Het bedrukken over verlooptinten en kleurovergangen vormen met digitaalprint nauwelijks enkel probleem.

In een vaatwasser. De drinkfles bestaan uit een fles, een beker en ons dop. Het kan zijn samengesteld uit twee recyclebare materialen: dit witte deel (de beker) kan zijn gemaakt van ABS en een ‘fles’ en de dop bestaan geschapen aangaande polypropyleen. Een dop is er in een sportversie. In een Dopper, die je mag vullen met 450 ml, uithangen geen schadelijke stoffen. + Bekijk meer - Bekijk minder Drinkfles van prima kwaliteit

Is dat ook niet rap in overvloed? Spoedleveringen mogen we vaak alsnog eerder bezorgen. Haastige spoed? Neem meteen contact betreffende ons op via te bellen of e-e-mailen naar 0318-743600 ofwel gerard@maxilia.nl. Of belangstelling vandaag alsnog ons digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld kan zijn op schaal en in de via jou opgegeven tinten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *